Qui som

El Club de Rubik de Catalunya és una associació que té com a missió la divulgació del Cub de Rubik. L'associació es funda l'any 2008 a Terrassa, coincidint amb la celebració del primer campionat de la World Cube Association a la ciutat egarenca. Des d'aleshores, hem organitzat nombrosos campionats arreu de Catalunya i fins i tot a Andorra.

El nostre principal objectiu és la promoció de l'speedcubing i l'organització de campionats oficials, però també organitzem exhibicions, tallers, mosaics i tot tipus d'activitats per a empreses, escoles i entitats. Si vols organitzar una activitat relacionada amb el Cub de Rubik, pots contactar amb nosaltres a través del següent formulari i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible.

També organitzem quedades regularment, que serveixen de punt de trobada per a tots els aficionats catalans al Cub de Rubik. A les quedades practiquem, passem una bona estona i compartim la nostra afició amb companys i companyes de totes les edats.

Ens pots seguir a les nostres xarxes socials per assabentar-te de totes les novetats sobre les nostres activitats i sobre el món del Cub de Rubik en general.