MiR Open 2013

Hola! Lamentant aquesta llarguísima aturada que ha patit el web, ens complau informar-vos que properament es celebrarà un nou campionat, un open[?] a les rodalies de Barcelona, i ens encantaria que hi poguéssiu anar tots i totes! Aquest campionat, anomenat MiR Open Rubik, es celebrarà a Montcada i Reixac, just tocant els afores de la capital catalana, els dies 13 i 14 de Juliol, que cauen en dissabte i diumenge (com de costum de fet!).

Recordem que és obert a tots els públics i tothom hi pot participar: fills, filles, mares, avis, oncles, cosines... però espereu! Qualsevol persona que vulgui participar, haurà de fer la preinscripció obligatòria. La podeu fer en dos minuts des d'aquest link. No us preocupeu si voleu seguir llegint: els enllaços estaran tots al final d'aquesta publicació. Organitzat per dos joves estudiants (i comptant amb l'ajut dels membres del Club de Rubik de Catalunya, en Pau i l'Isma han fet realitat aquest tan esperat campionat oficial. Compta amb totes les categories reconegudes per la WCA (podeu trobar una llista aquí!) i també amb el total suport de AECR[?]. Recordem, per qui no ho sap o no s'enrecorda, que la WCA és la Associació Mundial del Cub de Rubik, que és qui administra, organitza, certifica i, en general, s'encarrega de tots els assumptes mundials relacionats amb campionats del Cub de Rubik. Després d'aquesta inacabable història, no em queda més que dir una cosa: ANIMEU-VOS i veniu!

Puc prometre que us ho passareu genial, i estic segur que, igual que jo, tindreu ganes de que n'hi hagi un altre! Us hi esperem! Enllaços d'interès: