El Cub de Rubik a Sant Antoni de Vilamajor 2017

Després de l'èxit de les activitats organitzades l'any passat, el Cub de Rubik torna a Sant Antoni de Vilamajor amb més ganes que mai! Els propers dissabtes 22 i 29 d'abril organitzarem dues noves activitats amb l'objectiu d'acostar el món del Cub de Rubik a tots els públics!

Taller "Com es resol un Cub de Rubik?"

Aquesta és la vostra oportunitat definitiva per aprendre a fer el Cub de Rubik i descobrir-ne tots els seus secrets! Els nostres experts dinamitzaran un taller pensat per a totes aquelles persones que parteixen des de zero en el món d'aquest popular trencaclosques. D'altra banda, si teniu algunes nocions però no el sabeu completar del tot, també rebreu els nostres consells i sereu benvinguts, així com tots aquells que ja sapigueu resoldre'l i vulgueu perfeccionar la vostra tècnica o simplement busqueu conèixer gent amb qui compartir la vostra afició.

Data: dissabte, 22 d'abril de 2017
Hora: de 10.30 a 13.30h (cal inscripció prèvia)
Lloc: Casal Sociocultural Escoles Velles (Plaça de la Vila, 6, Sant Antoni de Vilamajor)

II Campionat de Cub de Rubik de SAV

Es tracta d'un campionat no oficial, és a dir, els temps no es publicaran a la pàgina de la World Cube Association i, consegüentment, no computaran per establir cap tipus de rècord. El nostre objectiu és fer gresca i que tothom s'ho passi bé en una jornada molt divertida! No obstant això, establirem unes normes bàsiques similars a les de qualsevol campionat oficial. D'aquesta manera, els participants s'aniran introduint poc a poc al món de la competició. El campionat comptarà amb les següents categories:

  • Rubik's Cube ("veterans" - persones que ja hagin competit oficialment)
  • Rubik's Cube ("novells")
  • Rubik's Cube - una cara ("novells")
  • 2x2x2 Cube
  • Pyraminx

Podeu consultar les bases del campionat a través del següent enllaç.

Data: dissabte, 29 d'abril de 2017
Hora: 10.30h (inscripcions a les 10.00h)
Lloc: Casal Sociocultural Escoles Velles (Plaça de la Vila, 6, Sant Antoni de Vilamajor)

Us hi esperem a totes i a tots!